Kattbalkongen

Igår fick jag och gubben hem nätet som vi beställde för ett tag sedan och vi satte genast igång med att montera upp det, dessförinnan hann vi med två turer till Bauhaus eftersom vi i vår iver inte mätte ordentligt och därför köpte fel buntband. Monterandet gick bra till slut och det hela var lättare än vi trodde. Ganska diskret blev det också, så diskret ett nät runt en balkong nu kan bli.Runt balkongen sitter en träram som min pappa byggt och som vi spännde upp nätet på. Nätet är av typen rådjursnät och är helt i plast och för att fästa nätet använde vi som sagt buntband, ganska många sådana. Vi beställde nätet från www.villaprodukter.se.

Vera och Viola var förstås mycket nyfikna på bygget, redan igår kväll fick de gå ut en stund men det var lite kallt så den stora utforskningen fick bli först idag. Mycket nosande och stirrande blev det.
Vi ska försöka ordna lite bättre utkiksplatser, samt kanske kattsäkra lite mer.
Viola långhals.

Den gamla utekatten Nirvana visade inget större intresse för den nya utemöjligheten. Vi bar ute henne en sväng men hon återvände ganska snabbt till den varma lägenheten. Vera och Viola verkar däremot mycket nöjda och vi andra i hushållet kan ha lite öppet utan att vara rädda för att en katt smiter ut och försvinner.Kommentarer
Postat av: Dina-Maria

Det blev ju riktigt snyggt det gorde ni bra...

2011-04-24 @ 13:32:33
Postat av: Therés

Ja, vi är nöjda, och katterna också tror jag. De har varit ute konstant då vi har haft dörren öppen.

2011-04-24 @ 15:53:19
URL: http://bakomfoten.blogg.se/
Postat av: Erik Jögimar

Det blev ju riktigt fint! På vilken våning är det ni bor?

2011-04-26 @ 19:58:16
Postat av: Therés

Vi bor på första våningen.

2011-04-26 @ 20:13:36
URL: http://bakomfoten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0