För kännedom

Det viktigaste är att ni kommer, hela, rena (någorlunda) och glada nog att förgylla dagen då vi blir äkta makar. För de nyfikna och vetgiriga kommer dock ytterligare information om vår bröllopsdag.
 
Klädkod
Klädkoden för dagen är kavaj. Det vill säga minst kavaj för herrar och för damerna, kjol, klänning eller finbyxor. Vill man göra oss extra glada undviker man blåjeans och för den som satsar på pluspoäng kan vi rekommendera folkdräkt.
 
Bröllopsgåvor
Man behöver inte köpa någon gåva om man inte vill, att komma på vigseln och dela vår dag är en gåva i sig. Vill man ändå ge något blir vi glada för det mesta, köpt som egentillverkat. Stort som smått. Vill man gärna ge något men inte tycker om att springa i affärer kan bidrag till kommande bröllopsresa också uppskattas. För de som önskar lite hjälp på vägen kan vi tipsa om följande saker:
 
- Röda grytor, skålar, ugnsformar och annat från Le creuset
- Delar ur serien Mine från Kosta Boda, i vitt.
 
Om svar anhålles
Säg gärna till om ni kommer och hur många ni blir. Antingen skickar ni ett mail, skriver ett sms, ringer eller på något annat sätt kontaktar oss. 
 
Mottagningen
Mottagningen efter vigseln sker i Enebysalen, en av de salar som finns belägna i Östra Enebys församlingshem. Tanken med mottagningen är att det ska vara en anspråkslös och mysig tillställning. Förhoppningen är att allt utom bröllopstårtan ska vara hemmagjort.
 
Gästbok
Istället för tal och större upptåg önskar vi att gästerna lämnar ett avtryck i vår gästbok som kommer att finnas på plats under mottagningen. I gästboken kan man skriva hälsningar, minnen, dikter (rim uppskattas), goda råd inför framtiden eller vad än man kan komma på. Att ta med en bild och klistra in går också bra.
 

Kommentarer
Postat av: J-LO

Fin inbjudan, fina texter på bloggen, fina ni! Det kommer bli en fantastisk dag och vi ser mycket fram emot den :)

/J-LO och D-LO

Svar: Tack så mycket, vi hoppas att det ska bli bra. Underbart att ni kommer. :)
Therés Johansson

2012-10-20 @ 14:55:30
Postat av: Axel

Puss.

2012-12-28 @ 15:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0